Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 588 / 81 / 0
W sumie bralem wiekszosc opio ale dawno nie miksowalem Tramalu z niczym oprocz kodeina, z DHC by sie sprawdzilo?
Jestem dość trudny.
  • 184 / 25 / 0
Szybkie pytanko, znowu była padaczka, znajomy wezwał karetkę i policję. Powiedziałem ze nie wyrażam zgody na przewóz do szpitala a policja powiedziala za mam jechać dobrowolnie albo siłą mnie zabiorą. Tak można w ogóle?
  • 194 / 22 / 0
Moga cie wynieść jak odpierdalasz. Ale bez twojej zgody jak jestes w miarę trzeźwy co najwyzej na izbe wytrzezwien moga. Także nie odpierdalaj bo wytrzezwialka to droga sprawa xd.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2022 przez Lurcik, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 4938 / 859 / 0
17 kwietnia 2022yupwhiteisbeautiful pisze:
Szybkie pytanko, znowu była padaczka, znajomy wezwał karetkę i policję. Powiedziałem ze nie wyrażam zgody na przewóz do szpitala a policja powiedziala za mam jechać dobrowolnie albo siłą mnie zabiorą. Tak można w ogóle?
Dlaczego Ty to sobie robisz? Chcesz w końcu walnąć łbem tak że tego nie przeżyjesz? Na prawdę nie rozumiem masz ataki padaczki po tramadolu a nadal go bierzesz? To rodzaj jakiegos masochizmu?
  • 194 / 22 / 0
To jest uzaleznienie i myśli ze mu to pomoze jak wezmie więcej. Tak dziala uzależnienie
  • 184 / 25 / 0
@serotoninowy Ja go po prostu muszę brać, od biedy kodeina ale to się nie opłaca wtedy.
  • 241 / 32 / 0
proponuje zmienić tramadol na Kratom albo DHC, bo sie wykończysz kiedyś przez te tańce, pozdro
  • 32 / 3 / 0
Heja, ja zamierzam wrócić do tramadolu, nie brałem już chyba z miesiąc. Boje się trochę tych zejść.. . Znowu jest przygnębienie.. zamiast w marcu iść do psychiatry, to się %… i nie mam żadnych leków… tylko 1 opakowanie Nassenu i właśnie Tramall skudexe 3 opakowania. Na jakieś 20 dni starczy .. No cóż trudno bez niego żyć .. jak bez kobiety .. Pozdrawiam M.
  • 194 / 22 / 0
Wal sobie to albo to.. po co mieszać. Psyche ci wyjebie. Jak musisz wal ten nasen na razie ale jak masz zamiar brac tramal to odstaw potem
  • 14 / / 0
Czy doreta 75mg ma jakieś przedłużone uwalnianie? bo mi faza weszła jakoś po 3-4 godzinach
Zablokowany
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.