Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 588 / 81 / 0
W sumie bralem wiekszosc opio ale dawno nie miksowalem Tramalu z niczym oprocz kodeina, z DHC by sie sprawdzilo?
Jestem dość trudny.
  • 184 / 25 / 0
Szybkie pytanko, znowu była padaczka, znajomy wezwał karetkę i policję. Powiedziałem ze nie wyrażam zgody na przewóz do szpitala a policja powiedziala za mam jechać dobrowolnie albo siłą mnie zabiorą. Tak można w ogóle?
  • 194 / 22 / 0
Moga cie wynieść jak odpierdalasz. Ale bez twojej zgody jak jestes w miarę trzeźwy co najwyzej na izbe wytrzezwien moga. Także nie odpierdalaj bo wytrzezwialka to droga sprawa xd.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2022 przez Lurcik, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 4944 / 860 / 0
17 kwietnia 2022yupwhiteisbeautiful pisze:
Szybkie pytanko, znowu była padaczka, znajomy wezwał karetkę i policję. Powiedziałem ze nie wyrażam zgody na przewóz do szpitala a policja powiedziala za mam jechać dobrowolnie albo siłą mnie zabiorą. Tak można w ogóle?
Dlaczego Ty to sobie robisz? Chcesz w końcu walnąć łbem tak że tego nie przeżyjesz? Na prawdę nie rozumiem masz ataki padaczki po tramadolu a nadal go bierzesz? To rodzaj jakiegos masochizmu?
  • 194 / 22 / 0
To jest uzaleznienie i myśli ze mu to pomoze jak wezmie więcej. Tak dziala uzależnienie
  • 184 / 25 / 0
@serotoninowy Ja go po prostu muszę brać, od biedy kodeina ale to się nie opłaca wtedy.
  • 241 / 32 / 0
proponuje zmienić tramadol na Kratom albo DHC, bo sie wykończysz kiedyś przez te tańce, pozdro
  • 32 / 3 / 0
Heja, ja zamierzam wrócić do tramadolu, nie brałem już chyba z miesiąc. Boje się trochę tych zejść.. . Znowu jest przygnębienie.. zamiast w marcu iść do psychiatry, to się %… i nie mam żadnych leków… tylko 1 opakowanie Nassenu i właśnie Tramall skudexe 3 opakowania. Na jakieś 20 dni starczy .. No cóż trudno bez niego żyć .. jak bez kobiety .. Pozdrawiam M.
  • 194 / 22 / 0
Wal sobie to albo to.. po co mieszać. Psyche ci wyjebie. Jak musisz wal ten nasen na razie ale jak masz zamiar brac tramal to odstaw potem
  • 14 / / 0
Czy doreta 75mg ma jakieś przedłużone uwalnianie? bo mi faza weszła jakoś po 3-4 godzinach
Zablokowany
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.