Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 594 / 82 / 0
W sumie bralem wiekszosc opio ale dawno nie miksowalem Tramalu z niczym oprocz kodeina, z DHC by sie sprawdzilo?
Jestem dość trudny.
  • 184 / 25 / 0
Szybkie pytanko, znowu była padaczka, znajomy wezwał karetkę i policję. Powiedziałem ze nie wyrażam zgody na przewóz do szpitala a policja powiedziala za mam jechać dobrowolnie albo siłą mnie zabiorą. Tak można w ogóle?
  • 204 / 25 / 0
Moga cie wynieść jak odpierdalasz. Ale bez twojej zgody jak jestes w miarę trzeźwy co najwyzej na izbe wytrzezwien moga. Także nie odpierdalaj bo wytrzezwialka to droga sprawa xd.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2022 przez Lurcik, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 5326 / 956 / 0
17 kwietnia 2022yupwhiteisbeautiful pisze:
Szybkie pytanko, znowu była padaczka, znajomy wezwał karetkę i policję. Powiedziałem ze nie wyrażam zgody na przewóz do szpitala a policja powiedziala za mam jechać dobrowolnie albo siłą mnie zabiorą. Tak można w ogóle?
Dlaczego Ty to sobie robisz? Chcesz w końcu walnąć łbem tak że tego nie przeżyjesz? Na prawdę nie rozumiem masz ataki padaczki po tramadolu a nadal go bierzesz? To rodzaj jakiegos masochizmu?
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 204 / 25 / 0
To jest uzaleznienie i myśli ze mu to pomoze jak wezmie więcej. Tak dziala uzależnienie
  • 184 / 25 / 0
@serotoninowy Ja go po prostu muszę brać, od biedy kodeina ale to się nie opłaca wtedy.
  • 246 / 33 / 0
proponuje zmienić tramadol na Kratom albo DHC, bo sie wykończysz kiedyś przez te tańce, pozdro
  • 32 / 3 / 0
Heja, ja zamierzam wrócić do tramadolu, nie brałem już chyba z miesiąc. Boje się trochę tych zejść.. . Znowu jest przygnębienie.. zamiast w marcu iść do psychiatry, to się %… i nie mam żadnych leków… tylko 1 opakowanie Nassenu i właśnie Tramall skudexe 3 opakowania. Na jakieś 20 dni starczy .. No cóż trudno bez niego żyć .. jak bez kobiety .. Pozdrawiam M.
  • 204 / 25 / 0
Wal sobie to albo to.. po co mieszać. Psyche ci wyjebie. Jak musisz wal ten nasen na razie ale jak masz zamiar brac tramal to odstaw potem
  • 14 / / 0
Czy doreta 75mg ma jakieś przedłużone uwalnianie? bo mi faza weszła jakoś po 3-4 godzinach
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.