31 maja 2018Dieguito pisze: Właśnie upływa 18 dzień odstawki benzo. Jestem u kresu sił. Jest ekstremalnie ciężko. Chodzę po ścianach. Rzucam się na łóżku. Dosłownie wyję i stękam. Skręca mnie niemiłosiernie. Ani chwili wytchnienia.. Chyba dalej sam nie dam rady .. Jak wytrwać ?
Dasz radę :) Z własnego doświadczenia wiem jak musi być Tobie ciężko. Ja od tego roku odstawiłem całkowicie klony a brałem je 6 lat w dawce ok. 4- 6 mg. Przyśpieszyłem redukcję i był " Meksyk". Dasz radę, musisz wytrzymać i zagryzc zęby. Poratuj się pregabaliną, najlepiej firmy " Sandoz" ( jest tania) w dawce 75 mg *2-3 razy na dobę. Nie uzależnia a powinna pomoc.
Jak się teraz czujesz? Mam nadzieję, że lepiej.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.