ODPOWIEDZ
  • 482 / 96 / 0
alko, zioło, MDMA, ketony, amfetamina, DXM, kodeina, morfina, opium, tramal, klonazepam, alprazolam. Po wszystkim oprócz zioła i DXM było miło.
  • 2 / / 0
Bardziej pasuje mi pytanie "którego nie sprobowalaś" :)
Od bielunia po kokainę...
Bez farmacji...

Mlody czlowiek chcący poznać siebie powinien eksperymentować. Wszystko jest dla ludzi..

Człowiek to zwierzę 9bdarxone rozsądkiem :)
  • 586 / 127 / 0
W kolejności od pierwszej
-kodeina
-alkohol
-mj
-alprazolam
  • 0 / / 0
głównie piguły :P czasem tez zjadlam jakies benzo ale to tylko eksperymentalnie, nie podeszlo
  • 44 / 3 / 0
Jak miałem 16-17 lat to wszystko z rc shopów 2k15-18, wszystkie rodzaje cmc, mmc, alfa pvp, większość dostępnych wtedy tryptamin, lizergamidy i inne wtedy dostępne rzeczy aż po u-47770 dawkowane na główkę od zapałki (najlepsza faza z tamtych czasów). Wiadomo, alko, feta to na codzień, alpra, klony, mj, DXM, kodeina - ale koda to już bliżej 18. Od 18 przestałem ze stymulantami (prawie całkiem), walę opio, benzo i palę mj do 2g dziennie. Pozdero!
  • 977 / 223 / 0
alkohol i fajki. trawę spróbowałem jak już miałem 18 lat.
  • 1455 / 598 / 0
Zadnych , tylko alkohol podly bo nie mialem dojscia i wiedzy wtedy jeszcze
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2236 / 371 / 0
Nie dużo: alkohol,DXM,mj, tytoń,feta,1P-LSD, alprazolam, kodeina, drobinki jakiś RC.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1078 / 280 / 0
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 24 / 0
U mnie lajtowo. Tylko mj i etanol. No i chyba matka raz na sen mi alpre dala wtedy xd
Najlepiej mj i nic więcej :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.