ODPOWIEDZ
  • 482 / 96 / 0
alko, zioło, MDMA, ketony, amfetamina, DXM, kodeina, morfina, opium, tramal, klonazepam, alprazolam. Po wszystkim oprócz zioła i DXM było miło.
  • 2 / / 0
Bardziej pasuje mi pytanie "którego nie sprobowalaś" :)
Od bielunia po kokainę...
Bez farmacji...

Mlody czlowiek chcący poznać siebie powinien eksperymentować. Wszystko jest dla ludzi..

Człowiek to zwierzę 9bdarxone rozsądkiem :)
  • 586 / 125 / 0
W kolejności od pierwszej
-kodeina
-alkohol
-mj
-alprazolam
  • 0 / / 0
głównie piguły :P czasem tez zjadlam jakies benzo ale to tylko eksperymentalnie, nie podeszlo
  • 44 / 3 / 0
Jak miałem 16-17 lat to wszystko z rc shopów 2k15-18, wszystkie rodzaje cmc, mmc, alfa pvp, większość dostępnych wtedy tryptamin, lizergamidy i inne wtedy dostępne rzeczy aż po u-47770 dawkowane na główkę od zapałki (najlepsza faza z tamtych czasów). Wiadomo, alko, feta to na codzień, alpra, klony, mj, DXM, kodeina - ale koda to już bliżej 18. Od 18 przestałem ze stymulantami (prawie całkiem), walę opio, benzo i palę mj do 2g dziennie. Pozdero!
  • 977 / 223 / 0
alkohol i fajki. trawę spróbowałem jak już miałem 18 lat.
  • 1455 / 596 / 0
Zadnych , tylko alkohol podly bo nie mialem dojscia i wiedzy wtedy jeszcze
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2197 / 366 / 0
Nie dużo: alkohol,DXM,mj, tytoń,feta,1P-LSD, alprazolam, kodeina, drobinki jakiś RC.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1019 / 273 / 0
  • 194 / 22 / 0
U mnie lajtowo. Tylko mj i etanol. No i chyba matka raz na sen mi alpre dala wtedy xd
Najlepiej mj i nic więcej :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.