07 września 2021IamYourFather pisze: No nie wiem, ja piję prosto z ogrodu. Lekkie uspokojenie, przyjemny smaczek, ale niestety nasennych właściwości nie odnotowałem.
Nie porównuj leków z ziołami.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Na mnie o wiele mocniej działają z-drugs niż benzo, których mogę jeść wielkie dawki i ledwo czuję psychicznie dopóki nie wywołają urwania filmu a małe dawki z-drugs mocno czuję psychicznie.
Melisa jest dobra do schodzenia z małych dawek leków nasennych, ale wytwarza się tolerancja dosyć szybko u mnie.
Kiedyś to sprawdę jak będę miała dostęp do melisty, na pewno tej w saszetkach? I jestem prawie pewna że nie da się zaciągnąć tym dymem.
08 marca 2022miko213 pisze: Hej mam pytanko. Palił ktoś z was Melise? Słyszałem że taka jedna bletka działa jak herbata z 5-10saszetek. Dajcie znać czy ktoś to stosuje i czy faktycznie czuć jakieś efekty.
IMO nie warto, szkoda płuc.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.