Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Chciał bym spróbować zastosować ketamine domięśniowo, czytałem, że ona uwalnia od różnych nałogów.
Biorę też moklar i czasem clona .
Jaką dawkę ketaminy by zastosować i czy baklofen i moklar wchodzą jakoś w interakcje a ketaminą, czy odstawić te dwa leki i dopiero później podać ketamnię. Jaka dawka ketaminy podanej domięśniowo była by bezpieczna i skuteczna?
Mowa o ketaminie HCL czystej w płynie
Bardzo proszę o wszelkie informacje, sugestie i porady, ludzi obeznanych w temacie.
Dodam, że próbowałem zmniejszać ilość zażywanego baklofenu, ale powoduje to u mnie okropną depresję, lęki , odruchy wymiotne i całkowity brak chęci do życia i do jedzenia. Powoduje też mocne odrealnienie i praktycznie nie mogę nawet wstać z łóżka.
baklofenu biorę 150 czasem nawet 200 mg na dobę .
Pozdrawiam serdecznie
I czy nie będzie interakcji z baklofenem , moklarem i clonem
Pozdrawiam
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.