Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
09 grudnia 2021STR88 pisze:@Emerson568, możesz sprawdzić czy to ketamina (nie jej czystość czy domieszki innych substancji) testem Mandelin, a pomocniczo Mecke, Liebermann i Froehde.(Da się w jakiś sposób sprawdzić czystość ketaminy, bo nadal jej trochę mam?)
Tak czy siak, spróbuję przetestować tę substancję.
Podziel się posiłkiem, chamie
Droga podania (sniff) na bardzo duży plus tak jak ilość potrzebnego materiału.
Doświadczenie mam na 3 plato DXM i na dawkach 150-300mg czuje sie jak po pigule może.
Wczoraj zjadłem 90mg sniffem tak jak druga osoba która jest zafascynowanym laikiem dysocjantow i jedynie poczulem sie jak po +/- 300mg DXM i dopiero dopalenie ekstraktu mj dało rozpierdol.
Ile ja bym musiał tego walnąć?
I zastanawiam sie nad +/- 90mg DXM i jak wejdzie to wtedy kete, wiem ze na serducho siada ale efekty rozbudzają wyobraźnię
Moja przygoda z K idzie w odstawkę na razie i nie szybko wrócę do niej przez kardioproblemy jakie mi robi nawet poza tripem już.
@DelicSajko
A jak myślisz z tym miksem 90-120mg DXM + Koniamina? Tak czysto teoretycznie ciekawi mnie łączenie tych dysos
Nie mam doświadczenia z DXM w ogóle.
Najgorszy jest mix z alko. Niby pijesz sobie browarki, cyk myk ze sklepiku, a to jest najgorsza rzecz ze wszystkiego ever. Obecnie 5 dzień detoksu od alko i opio, około 2 tygodnie od aryl a pikawa dalej nie chodzi tak jak za młodego Boga acz tendencja jest niezaprzeczalnie pozytywna.
Przypominają mi się słowa Steve'a-O: "I'm killin' myself."
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.