Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Chciał bym spróbować zastosować ketamine domięśniowo, czytałem, że ona uwalnia od różnych nałogów.
Biorę też moklar i czasem clona .
Jaką dawkę ketaminy by zastosować i czy baklofen i moklar wchodzą jakoś w interakcje a ketaminą, czy odstawić te dwa leki i dopiero później podać ketamnię. Jaka dawka ketaminy podanej domięśniowo była by bezpieczna i skuteczna?
Mowa o ketaminie HCL czystej w płynie
Bardzo proszę o wszelkie informacje, sugestie i porady, ludzi obeznanych w temacie.
Dodam, że próbowałem zmniejszać ilość zażywanego baklofenu, ale powoduje to u mnie okropną depresję, lęki , odruchy wymiotne i całkowity brak chęci do życia i do jedzenia. Powoduje też mocne odrealnienie i praktycznie nie mogę nawet wstać z łóżka.
baklofenu biorę 150 czasem nawet 200 mg na dobę .
Pozdrawiam serdecznie
I czy nie będzie interakcji z baklofenem , moklarem i clonem
Pozdrawiam
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.