Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Chciał bym spróbować zastosować ketamine domięśniowo, czytałem, że ona uwalnia od różnych nałogów.
Biorę też moklar i czasem clona .
Jaką dawkę ketaminy by zastosować i czy baklofen i moklar wchodzą jakoś w interakcje a ketaminą, czy odstawić te dwa leki i dopiero później podać ketamnię. Jaka dawka ketaminy podanej domięśniowo była by bezpieczna i skuteczna?
Mowa o ketaminie HCL czystej w płynie
Bardzo proszę o wszelkie informacje, sugestie i porady, ludzi obeznanych w temacie.
Dodam, że próbowałem zmniejszać ilość zażywanego baklofenu, ale powoduje to u mnie okropną depresję, lęki , odruchy wymiotne i całkowity brak chęci do życia i do jedzenia. Powoduje też mocne odrealnienie i praktycznie nie mogę nawet wstać z łóżka.
baklofenu biorę 150 czasem nawet 200 mg na dobę .
Pozdrawiam serdecznie
I czy nie będzie interakcji z baklofenem , moklarem i clonem
Pozdrawiam
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.