05 czerwca 2021motq pisze: Właśnie gość nie niósł tego w majtach tylko w... pępku.
To było 10g czy 0.10g?
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
1. Kiedyś zakopałem smakołyki w lesie i dobrały się do tego dziki, albo coś innego i mi zniszczyły cały zapas.
2. Kiedyś zgubiłem kilkanaście NBOMMów na tripie. Było to chyba z 7 lat temu, ale do tej pory często mi się śni ta sytuacja i że je jednak znajduje. Haha.
3. Kilkanaście razy wyrzuciłem jakieś narkotyki, bo nie lubię mieć nielegalnych rzeczy w mieszkaniu, a zalegały tygodniami.
Pewnie tak z 1k straciłem na tym.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
05 sierpnia 2021KapitanAizen pisze: Oj mi sporo by się tego nazbierało:
1. Kiedyś zakopałem smakołyki w lesie i dobrały się do tego dziki, albo coś innego i mi zniszczyły cały zapas.
2. Kiedyś zgubiłem kilkanaście NBOMMów na tripie. Było to chyba z 7 lat temu, ale do tej pory często mi się śni ta sytuacja i że je jednak znajduje. Haha.
3. Kilkanaście razy wyrzuciłem jakieś narkotyki, bo nie lubię mieć nielegalnych rzeczy w mieszkaniu, a zalegały tygodniami.
Pewnie tak z 1k straciłem na tym.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Jak mnie poczęstował tym co on pali to działało wedlug opisów tutaj jak NM-2201 mimo że to była z wyglądu jakaś arcy lipa to wiadomo paląc w lufce się tego nie zobaczy tylko poczuje smak i zapach.
Te pół grama które od niego kupiłem wyjebałem do rzeki jak próbowałem rozchodzić tą fazę po NM-2201 i źrenicach jak po beta ketonach.
Wiadomo pieniądze pieniędzmi ale powinno się mówić że to są syntetyczne kannabinoidy, widocznie ten ziomek uznał że ja jestem jakiś niekumaty i potem mówił mi że nie zawsze dostaje się natural.
Nawet tego nie skomentuje...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.