05 czerwca 2021motq pisze: Właśnie gość nie niósł tego w majtach tylko w... pępku.
To było 10g czy 0.10g?
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
1. Kiedyś zakopałem smakołyki w lesie i dobrały się do tego dziki, albo coś innego i mi zniszczyły cały zapas.
2. Kiedyś zgubiłem kilkanaście NBOMMów na tripie. Było to chyba z 7 lat temu, ale do tej pory często mi się śni ta sytuacja i że je jednak znajduje. Haha.
3. Kilkanaście razy wyrzuciłem jakieś narkotyki, bo nie lubię mieć nielegalnych rzeczy w mieszkaniu, a zalegały tygodniami.
Pewnie tak z 1k straciłem na tym.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
05 sierpnia 2021KapitanAizen pisze: Oj mi sporo by się tego nazbierało:
1. Kiedyś zakopałem smakołyki w lesie i dobrały się do tego dziki, albo coś innego i mi zniszczyły cały zapas.
2. Kiedyś zgubiłem kilkanaście NBOMMów na tripie. Było to chyba z 7 lat temu, ale do tej pory często mi się śni ta sytuacja i że je jednak znajduje. Haha.
3. Kilkanaście razy wyrzuciłem jakieś narkotyki, bo nie lubię mieć nielegalnych rzeczy w mieszkaniu, a zalegały tygodniami.
Pewnie tak z 1k straciłem na tym.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Jak mnie poczęstował tym co on pali to działało wedlug opisów tutaj jak NM-2201 mimo że to była z wyglądu jakaś arcy lipa to wiadomo paląc w lufce się tego nie zobaczy tylko poczuje smak i zapach.
Te pół grama które od niego kupiłem wyjebałem do rzeki jak próbowałem rozchodzić tą fazę po NM-2201 i źrenicach jak po beta ketonach.
Wiadomo pieniądze pieniędzmi ale powinno się mówić że to są syntetyczne kannabinoidy, widocznie ten ziomek uznał że ja jestem jakiś niekumaty i potem mówił mi że nie zawsze dostaje się natural.
Nawet tego nie skomentuje...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.