05 czerwca 2021motq pisze: Właśnie gość nie niósł tego w majtach tylko w... pępku.
To było 10g czy 0.10g?
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
1. Kiedyś zakopałem smakołyki w lesie i dobrały się do tego dziki, albo coś innego i mi zniszczyły cały zapas.
2. Kiedyś zgubiłem kilkanaście NBOMMów na tripie. Było to chyba z 7 lat temu, ale do tej pory często mi się śni ta sytuacja i że je jednak znajduje. Haha.
3. Kilkanaście razy wyrzuciłem jakieś narkotyki, bo nie lubię mieć nielegalnych rzeczy w mieszkaniu, a zalegały tygodniami.
Pewnie tak z 1k straciłem na tym.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
05 sierpnia 2021KapitanAizen pisze: Oj mi sporo by się tego nazbierało:
1. Kiedyś zakopałem smakołyki w lesie i dobrały się do tego dziki, albo coś innego i mi zniszczyły cały zapas.
2. Kiedyś zgubiłem kilkanaście NBOMMów na tripie. Było to chyba z 7 lat temu, ale do tej pory często mi się śni ta sytuacja i że je jednak znajduje. Haha.
3. Kilkanaście razy wyrzuciłem jakieś narkotyki, bo nie lubię mieć nielegalnych rzeczy w mieszkaniu, a zalegały tygodniami.
Pewnie tak z 1k straciłem na tym.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Jak mnie poczęstował tym co on pali to działało wedlug opisów tutaj jak NM-2201 mimo że to była z wyglądu jakaś arcy lipa to wiadomo paląc w lufce się tego nie zobaczy tylko poczuje smak i zapach.
Te pół grama które od niego kupiłem wyjebałem do rzeki jak próbowałem rozchodzić tą fazę po NM-2201 i źrenicach jak po beta ketonach.
Wiadomo pieniądze pieniędzmi ale powinno się mówić że to są syntetyczne kannabinoidy, widocznie ten ziomek uznał że ja jestem jakiś niekumaty i potem mówił mi że nie zawsze dostaje się natural.
Nawet tego nie skomentuje...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.