Ze ci zimno a sie pocisz czy co?
Mnie najbardziej doskwierają na skrecie nogi. Wszystkie te rowerki, bole kosci i jak sie nie ma sily, a jednoczesnie nosi i musze chodzic.
Pocenie i uderzenia goraca tez. Wole jak jest mi zimno na skrecie niz gdy jest za goraco.
Na brak sił też narzekam ale ja nigdy tych rowerków nie miałem, a wiele razy podchodziłem pod rzucanie opio.
chyba to nie ma sensu.
Jest sens załatwiać Iporel i Lignocainum ? Z tym że zastrzyku sobie nie zrobię, więc nie wiem czy działa ta lignokaina jakbym wypił zawartość ampułki.
12 listopada 2021michalkarol998 pisze: Bunondol może pomoć przy odstawce z DHC ? Obecnie zmniejszam DHC, i dostałem Bunondol jednak 2 op. i myślałem czy brać to z tydzień po odstawce DHC. Ale nie do końca rozumiem kiedy może wystąpić ten objaw : https://www.healthline.com/health/opioi ... withdrawal
Mozesz faktycznie sprobować się tą buprą - w niskich dawkach - wyzerować, w kilka dni, tydzień powinien być ok.
Ale z Twoim podejsciem, to mam wrazenie, że rozsądniejszym pomyslem byloby po prostu pójść na detoks szpitalny. Będzie szybciej i skuteczniej.
Jest sens załatwiać ten Iporel?
No wiesz zbic dawki do 240mg na dobe to nie problem. To mozna zrobic i w 2 3 dni bezbolesnie nawet z dosc wysokiej tolerki typu 2g DHC dziennie. Placz zaczyna się na koncu :) Jak tych mg masz np. wydzielone 60mg.
Wg teorii zeby nie miec skręta powinienes zbijać o 10% dziennie /początkowe dawki mozna duzo szybciej, np. w jeden dzien uciąć o 50% startową/
IPOREL jest to dobry lek, pomaga na część objawów. Nie pocisz się tak mocno, nie machasz nogami itd.
Ale ciągle czujesz się chujowo i część objawów skręta się przebija. Nie jest to zloty srodek. Pomaga, ale no bez szału.
Prędzej niż na iporelu/buprze zejdziesz na predze. Bo ona nie tylko zabija fizyczne objawy /i to lepiej niz iporel/ to psychicznie pomaga bardzo na gloda, nie chce sie zbytnio brać. Jak bierzesz 240mg DHC to jest dobry moment. 3 4 dni bierzesz pregę, w tym czasie nie czujesz skręta i po odstawieniu pregi tez jest w miare dobrze. Dalej chce ci sie psychicznie brac, ale skreta zadnego nie masz. Ty krotko brales, wiec ten psychiczny ciąg na branie pewnie u ciebie nie bedzie taki straszny jak po wieloletnich ciągach.
Wiec ta prega to duze ulatwienie i must have. Teraz jeszcze to calkiem latwo dostac, lekarze uwazaja za bezpieczny lek, ale dostają coraz wiecej sygnalow o naduzywaniu, mnostwo ludzi zazywa, spora czesc sie od tego uzalezni i mozliwe, ze niedlugo o te prege bedzie duzo trudniej. Nawet czytalem jakies apele lekarzy i jakichs portali zagranicznych, zeby to ograniczyć.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.