Ze ci zimno a sie pocisz czy co?
Mnie najbardziej doskwierają na skrecie nogi. Wszystkie te rowerki, bole kosci i jak sie nie ma sily, a jednoczesnie nosi i musze chodzic.
Pocenie i uderzenia goraca tez. Wole jak jest mi zimno na skrecie niz gdy jest za goraco.
Na brak sił też narzekam ale ja nigdy tych rowerków nie miałem, a wiele razy podchodziłem pod rzucanie opio.
chyba to nie ma sensu.
Jest sens załatwiać Iporel i Lignocainum ? Z tym że zastrzyku sobie nie zrobię, więc nie wiem czy działa ta lignokaina jakbym wypił zawartość ampułki.
12 listopada 2021michalkarol998 pisze: Bunondol może pomoć przy odstawce z DHC ? Obecnie zmniejszam DHC, i dostałem Bunondol jednak 2 op. i myślałem czy brać to z tydzień po odstawce DHC. Ale nie do końca rozumiem kiedy może wystąpić ten objaw : https://www.healthline.com/health/opioi ... withdrawal
Mozesz faktycznie sprobować się tą buprą - w niskich dawkach - wyzerować, w kilka dni, tydzień powinien być ok.
Ale z Twoim podejsciem, to mam wrazenie, że rozsądniejszym pomyslem byloby po prostu pójść na detoks szpitalny. Będzie szybciej i skuteczniej.
Jest sens załatwiać ten Iporel?
No wiesz zbic dawki do 240mg na dobe to nie problem. To mozna zrobic i w 2 3 dni bezbolesnie nawet z dosc wysokiej tolerki typu 2g DHC dziennie. Placz zaczyna się na koncu :) Jak tych mg masz np. wydzielone 60mg.
Wg teorii zeby nie miec skręta powinienes zbijać o 10% dziennie /początkowe dawki mozna duzo szybciej, np. w jeden dzien uciąć o 50% startową/
IPOREL jest to dobry lek, pomaga na część objawów. Nie pocisz się tak mocno, nie machasz nogami itd.
Ale ciągle czujesz się chujowo i część objawów skręta się przebija. Nie jest to zloty srodek. Pomaga, ale no bez szału.
Prędzej niż na iporelu/buprze zejdziesz na predze. Bo ona nie tylko zabija fizyczne objawy /i to lepiej niz iporel/ to psychicznie pomaga bardzo na gloda, nie chce sie zbytnio brać. Jak bierzesz 240mg DHC to jest dobry moment. 3 4 dni bierzesz pregę, w tym czasie nie czujesz skręta i po odstawieniu pregi tez jest w miare dobrze. Dalej chce ci sie psychicznie brac, ale skreta zadnego nie masz. Ty krotko brales, wiec ten psychiczny ciąg na branie pewnie u ciebie nie bedzie taki straszny jak po wieloletnich ciągach.
Wiec ta prega to duze ulatwienie i must have. Teraz jeszcze to calkiem latwo dostac, lekarze uwazaja za bezpieczny lek, ale dostają coraz wiecej sygnalow o naduzywaniu, mnostwo ludzi zazywa, spora czesc sie od tego uzalezni i mozliwe, ze niedlugo o te prege bedzie duzo trudniej. Nawet czytalem jakies apele lekarzy i jakichs portali zagranicznych, zeby to ograniczyć.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.