Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 1882 / 203 / 0
Wątpię, chyba że to potliwość na tle nerwowym/wynikająca z dużego pulsu
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 960 / 17 / 0
Ta potliwosc jest po lekach ssri I na tle nerwowym
  • 960 / 17 / 0
Czy mozna brać propraponol z nebiwolol?
  • 3 / / 0
Siema. Niedawno lekarz przepisał mi metroploror, że względu ma przyspieszone tempo i arytmie czasem w klatce zaboli lecz jeszcze go nie bralem. Niewiadomo jeszcze jaka mam bo czekam dopiero na holtera. Ja generalnie od 3 miechów mam jakieś problemy z pikawa i krążeniem, ale sama arytmia zaczela sie od dwóch tygodni. Od dwóch tyg jesy tak że nawet szlug robi mi źle bo serce kolata przyspiesza we łbie się kręcić, kiedyś tak nie miałem nigdy po niczym. Tak jak pisałem jeszcze nie brałem tego metroploru, napisze mi ktoś jak on działa z innymi używam z doświadczenia?
Najbardziej mi chodzi w zasadzie tylko o alko bucha i nikotyne. I jak ewentualnie zasugerować lekarzowi żeby go zmienił na newibolol? Bo słyszałem że on iesy neutralny do chlania. Nie chcę mówić wprost bo może coś będzie podejrzewać, co mam zmyslec że mi kuska po tym nie staje czy jak? Z góry dzięki za odpowiedzi
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.