Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 1882 / 203 / 0
Wątpię, chyba że to potliwość na tle nerwowym/wynikająca z dużego pulsu
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 960 / 17 / 0
Ta potliwosc jest po lekach ssri I na tle nerwowym
  • 960 / 17 / 0
Czy mozna brać propraponol z nebiwolol?
  • 4 / / 0
Siema. Niedawno lekarz przepisał mi metroploror, że względu ma przyspieszone tempo i arytmie czasem w klatce zaboli lecz jeszcze go nie bralem. Niewiadomo jeszcze jaka mam bo czekam dopiero na holtera. Ja generalnie od 3 miechów mam jakieś problemy z pikawa i krążeniem, ale sama arytmia zaczela sie od dwóch tygodni. Od dwóch tyg jesy tak że nawet szlug robi mi źle bo serce kolata przyspiesza we łbie się kręcić, kiedyś tak nie miałem nigdy po niczym. Tak jak pisałem jeszcze nie brałem tego metroploru, napisze mi ktoś jak on działa z innymi używam z doświadczenia?
Najbardziej mi chodzi w zasadzie tylko o alko bucha i nikotyne. I jak ewentualnie zasugerować lekarzowi żeby go zmienił na newibolol? Bo słyszałem że on iesy neutralny do chlania. Nie chcę mówić wprost bo może coś będzie podejrzewać, co mam zmyslec że mi kuska po tym nie staje czy jak? Z góry dzięki za odpowiedzi
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.