ODPOWIEDZ
  • 512 / 57 / 0
4 dzien bede lecial na tia, dzis koncze mam nadzieje ze nie skonczy sie to jakims skretem :D
  • 10 / 1 / 0
Na jakich dawkach leciales?
  • 2095 / 514 / 0
22 czerwca 2021adverse pisze:
Nie pukaj i.v. To bardzo ryzykowne, patrz Rosja. ;)
A Rosjanie nie mieli przypadkiem problemu z tianeptyną pozyskiwaną z tabletek ? Bo tam jest krzemionka i trudno ją było odfiltrować. Z tego co wiem podanie czystej substancji nie powoduje martwicy tkanek.
  • 512 / 57 / 0
09 listopada 2021krakenik pisze:
Na jakich dawkach leciales?
Trochę tego poszło i się zrobiło 5 dni ale w sumie to mi się nic nie dzieje
  • 10 / 1 / 0
A konkretniej? :D
  • 512 / 57 / 0
No zrobilem jedno opakowanie 50 tabletek po 40mg, i drugie tak samo po 40mg 50tabletek pewnie polowa opakowania poszla xd
  • 449 / 101 / 0
U nas też w tia jest krzemionka w tabletkach, poza tym ktoś pisał że nawet w prochu tianeptyna słabo rozpuszcza się w czymkolwiek. Po czterech lub pięciu dniach nic ci się nie stanie. :D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 512 / 57 / 0
Kiedys probowalem pod jezyk to za chuj sie nie chcialo rozpuscic :P
  • 2095 / 514 / 0
A co to za preparat, że ma 40 mg w tabletce? Nie widziałem, żeby jakikolwiek zarejestrowany w PL miał dawkę inną niż 12.5.
  • 512 / 57 / 0
A ja nie z apteki mam, ja na stronce z nootropami to zamawiam :) Ale nie polecam wychodzi strasznie drogo :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.