ODPOWIEDZ
  • 512 / 57 / 0
4 dzien bede lecial na tia, dzis koncze mam nadzieje ze nie skonczy sie to jakims skretem :D
  • 10 / 1 / 0
Na jakich dawkach leciales?
  • 2001 / 492 / 0
22 czerwca 2021adverse pisze:
Nie pukaj i.v. To bardzo ryzykowne, patrz Rosja. ;)
A Rosjanie nie mieli przypadkiem problemu z tianeptyną pozyskiwaną z tabletek ? Bo tam jest krzemionka i trudno ją było odfiltrować. Z tego co wiem podanie czystej substancji nie powoduje martwicy tkanek.
  • 512 / 57 / 0
09 listopada 2021krakenik pisze:
Na jakich dawkach leciales?
Trochę tego poszło i się zrobiło 5 dni ale w sumie to mi się nic nie dzieje
  • 10 / 1 / 0
A konkretniej? :D
  • 512 / 57 / 0
No zrobilem jedno opakowanie 50 tabletek po 40mg, i drugie tak samo po 40mg 50tabletek pewnie polowa opakowania poszla xd
  • 449 / 101 / 0
U nas też w tia jest krzemionka w tabletkach, poza tym ktoś pisał że nawet w prochu tianeptyna słabo rozpuszcza się w czymkolwiek. Po czterech lub pięciu dniach nic ci się nie stanie. :D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 512 / 57 / 0
Kiedys probowalem pod jezyk to za chuj sie nie chcialo rozpuscic :P
  • 2001 / 492 / 0
A co to za preparat, że ma 40 mg w tabletce? Nie widziałem, żeby jakikolwiek zarejestrowany w PL miał dawkę inną niż 12.5.
  • 512 / 57 / 0
A ja nie z apteki mam, ja na stronce z nootropami to zamawiam :) Ale nie polecam wychodzi strasznie drogo :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.