ODPOWIEDZ
  • 449 / 101 / 0
Nie pukaj i.v. To bardzo ryzykowne, patrz Rosja. ;)
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 356 / 71 / 0
tak, wiem. cos mnie strzelilo, ale porzucilam ten pomysl. po prostu wpierdole 3 blistry i czekam na swoje oksy, niech sie dzieje wola nieba.
  • 449 / 101 / 0
Tia zaleczy oksykodonowe przerwy w jakimś stopniu. Z braku laku to i wiadomo co. %D
  • 356 / 71 / 0
wzielam 375mg na 2 godziny po jedzeniu. nie spodziewalam sie, ze zacznie ladowac sie po ponad dwoch godzinach, ale juz na szczescie wchodzi. troche balam sie, ze nic nie poczuje przez to ze mam troche tolerke na mocniejsze opio, ale zaczynaja mi sie zwezac zrenice i swedziec nos, humor tez sie poprawil. ciezko mi to przyrownac do innego opiodu, w kwestii rodzaju sedacji i euforii lezy chyba gdzies miedzy majka a koda, swedzenie tez dosc mocne, ale sa to raczej delikatne odczucia w porownaniu do opio wiekszego kalibru.
  • 227 / 10 / 0
Po tygodniu zabawy tia skręciło. Głównie bóle mięśni.

Dla porównania po PST skręt wiele lżejszy.

Próbował ktoś podania p.r. ? Jest jakaś różnica w porównaniu z oral ?
  • 227 / 10 / 0
Zawsze miałem coaxil teraz tianesal i go w ogóle nie czuje. Myślicie że tolerka czy ten tani zamiennik jakiś lipny?
  • 449 / 101 / 0
Ja używałam tianesalu zawsze. Z per rctum powodzenia - problemy zaczynają się przy rozpuszczeniu w wodzie.
  • 10 / 1 / 0
Tianeptynka w ilosci 8 tabsów smyrnie przy dlugotrwalym stosowaniu 100mg sertraliny codziennie?
  • 449 / 101 / 0
Nawet jeśli, to trochę, ale powstrzymałabym sie.
  • 10 / 1 / 0
Czemu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.