Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3406 / 534 / 0
Mam takie pytanie czy ktoś bierze retardy ale bez rozgniatania ? bo ja akurat przetestowałem 600mg retarda w całości hmm...

Bo jak wiem to retardy działają trochę słabiej ale za to dłużej, wie ktoś jaka jest czy działanie jeśli chodzi o siłę czy biodostępność retardów nie rozkruszonych ?

Jak na razie nic nie czuję, może lekka stymulacja i coś w głowie jakby się lekko kręci.

Ogólnie liczę na poprawę nastroju, lekkie (nie musi być mocne) grzanie i lekkość ciała.

Dodam że mam bardzo niską tolerkę na opio.

No dobra jeszcze poczekam. Ale jeśli bym rozkruszył te 600mg to było by na pewno lepiej hmm...

Ale to taki test tylko.

Jak coś to zedytuję.

EDIT:

No i chuja nic nie czuję, mogłem to rozgryść, dobra to dowalę jeszcze pokruszone.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3406 / 534 / 0
08 sierpnia 2021Demis pisze:
Na mnie tramadol działa tak średnio, i bardzo kapryśnie. Więcej razy nie zadziała niż zadziała. Do tego jakiś słaby w "mocy" jest. Cały czas kminię czego to może być przyczyna. Myślę, że wina może stać po stronie długotrwałego przyjmowania SNRI (duloksetyna, a potem wenlafaksyna). kodeina i DHC działają b. dobrze więc to nie wina CYP2D6 jak myślę.
Na mnie to samo, zero nawet nastroju nie podnosi, jedynie to tylko jest efekt przeciwbólowy. Cóż będę próbował przerzucić się na DHC.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 184 / 25 / 0
Moi drodzy mam bardzo ważne pytanie. Idę jutro do lekarza po recepty ale jest jeden problem. Normalnie mi tramal przepisał ale jest na niego bardzo cięty, sam ma kilku pacjentów od niego uzależnionych. Teoretycznie powinno mi starczyć to co mi przepisał miesiąc temu na dwa miesiące.

Co mogę powiedzieć aby go przekonać żeby następną receptę przepisał? Na pewno nie że zgubiłem czy coś. Bardzo proszę o odpowiedź bo już sam nie wiem jak to wykombinować
  • 904 / 175 / 0
Sprawdzony patent- byłem u rodziny/ na działce i zostawiłem. Albo zgubiłem plecak z tabletami.

Jak komponuje się tram z baklo/ pregabaliną/ browcem?
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / 18 / 0
tramadol + stoimy klefedrono podobne?
Jaki to może mieć skutek?
  • 582 / 81 / 0
Ogolnie osobiscie nie probowalem bo ja jak biore tramca to sobie wrzuce jakies mile benzo ew solo ale z wypowiedzi uzytkownikow forum dalo sie wyczytac ze tramal z piwkiem np. jest okej. Chociaz (teraz prosze sie do konca tym nie sugerowac) alkohol z tego co syszalem badz wydaje mi sie ze slyszalem alkohol obniza prog drgawkowy tak samo jak tramadol, wiec uwazajcie :)
20 sierpnia 2021StanislawZoneLol pisze:
tramadol + stoimy klefedrono podobne?
Jaki to może mieć skutek?
Jesli mowisz o klefedronie o to moze ZS.
Jestem dość trudny.
  • 184 / 25 / 0
20 sierpnia 2021jabolman pisze:
Sprawdzony patent- byłem u rodziny/ na działce i zostawiłem. Albo zgubiłem plecak z tabletami.

Jak komponuje się tram z baklo/ pregabaliną/ browcem?
Tram + baclofen to przynajmniej jak dla mnie nic specjalnego, to znaczy napewno lepszy chumor miałem niż po samym tramadolu ale na sedacje raczej to nie wpłynęło

Moi kochani, nigdy nie rozumiałem ludzi którzy po alkoholu są agresywni, zawsze byłem spokojny, a od 2 lat jak za dużo wypije to dostaje wkurwieniaz, agresora na maksa. Podobie przy baclofenie, wszyscy mnie wkurwia i chce zabić wszystko co się rusza. Przy tramadolu podobnie. Jak wchodziło to było okej, ale teraz wkurwia mnie wszystko. Ktoś wie co z tym zrobić? Na codzień jestem introwertykiem, bardzo spokojną osobą.
  • 904 / 175 / 0
Ja wiem. Po prostu nie bierz tego po czym Ci odpierdala.

Mi akurat nie zależy na sedacji, bo tram nie jest do leżenia na łóżku.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Jeśli wziąłem około 950 mg Tramalu to starczy na podkład 0.5 clona i 0.5 diazepamu czy jeszcze dorzucić benzo?

Edit: dorzuciłem jeszcze 2 mg clona
  • 633 / 154 / 0
Tramal jako jeden z nielicznych opiosów, nie jest do sedacji i leżenia z wmawianiem sobie, jak to jest nam dobrze. W dużym uproszczeniu: dla wielu z Was, przez pierwsze kilka godzin, będzie to mini-wersja MDMA, w początkowej fazie nałogu potrafiąca zdziałać cuda na lęk społeczny, aktywizację, załatwianie spraw, przed którymi miało się opory.

Leżąc na T, tracicie czas, marnujecie potencjał i kopa, który jest dany, gdy spróbujecie wyjść z domu.
Odnoszę się do dawek 150-250 mg, przyjętych bez odstępów czasowych i dorzutek.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.