Grzyby - niezwykłe mistyczne przeżycie, bardzo przyjemne. Mimo że brałem pierwszy raz to czułem się tak jakby to była dla mnie codzienność. Do tego skutki zazywania nie są straszne. Nie da sie od nich uzależnic ani nadużywać.Chociaz kto wie, ja na pewno bym nie mogl.
Opioidy - tego błogostanu jaki jest po opio nie da sie opisać. Z minusów jest to że łatwo sie wjebać i oprocz tego ze stracimy zdrowie i szacunek bliskich osob to jest to w koncu dość drogi sport
DXM - deks jest fajny ale tylko na jednorazowe przygody. Gdy sie go naduzywa robi totalna sieczke z mózgu. Psycha siada po prostu
MDMA - Co tu gadać, to trzeba sprobować. Czyste szczęście
BDO - nie podchodzi mi to, nie podoba mi sie faza bo jest taka mocno alkoholowa, Może GBL jest warty spróbowania ale na pewno nie warto męczyć wątroby budyniem
Dzięki tym pierwszym nabrałem respektu do śmierci oraz szacunku dla życia.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
09 lipca 2021igla83 pisze: @StanislawZoneLol Gdyby cię tak jeszcze pisać po polsku nauczyły
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.