I jakieś perwersje naćpanych prochem, które ten proch wydobywa, ohyda.
16 listopada 2020Alienox pisze: ale jak dobijasz sildenafilem to serducho po dupsku dostaje.
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze: Sex po jest niesamowity. Jestem kobieta i moje libido wystrzela w kosmos. Brak zahamowań i jakichkolwiek granic. Mój facet musi się wspomagać tabelami ale noc jest zdecydowanie za krótka. Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Dobre 3-MMC powinno działać przy takim dawkowaniu uwzględniając brak tolerancji.
19 marca 2021smile77 pisze: Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
Zejście gorsze w przypadku sniff niż oral.
W nos wchodzi szybciej i bardziej stymulująco. Oralnie bardziej się rozlewasz, działa dłużej, zejście łagodniejsze, mniejsza chęć na dorzutkę i nos nos nie przetyrany.
19 marca 2021smile77 pisze: Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze: Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.