4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 498 / 271 / 0
Mnie seks po stimach wszelkiego rodzaju obrzydza, o ile na depresantach i we względnej trzeźwości nie narzekam na swoje libido i jakość tej sfery, tak takie przefurane martony budzą we mnie odrazę. Mam wrażenie, że to by jedynie ryło mi banię i jeszcze bardziej wykrzywiło postrzeganie samej siebie.
I jakieś perwersje naćpanych prochem, które ten proch wydobywa, ohyda.
  • 111 / 3 / 0
16 listopada 2020Alienox pisze:
ale jak dobijasz sildenafilem to serducho po dupsku dostaje.
Wręcz przeciwnie, serducho trochę odetchnie, bo sildenafil obniża ciśnienie.
  • 1 / / 0
Po mefie jeden raz to za mało
  • 4 / / 0
Mam pytanie do osób które znaja „rynek” Ogólnie zastanawiam sie czy w ogole to co jest dostępne w ten chwili w PL nazywane mefedronem - to czytając forum śmiem twierdzić ze na 99,9% mefedronem nie jest, bo podobno w PL od wielu lat go juz nie ma i sa to inne pochodne. Czy ogólnie możecie napisać czego dokładnie teraz jest najwiecej w sensie na co przeważnie mozna trafić mówiąc o „mefedornie”? No chyba że ktoś mnie zaskoczy i można kupić prawdziwy mefedron...? Bo słyszałem ze do seksu był super, choć pochodne które sa dostępne tez są dobre do tego typu zabaw... i ja te zapewne brałem kupując jako mefedron...
  • 4 / / 0
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze:
Sex po jest niesamowity. Jestem kobieta i moje libido wystrzela w kosmos. Brak zahamowań i jakichkolwiek granic. Mój facet musi się wspomagać tabelami ale noc jest zdecydowanie za krótka. Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Wszystko fajnie, bo i ja z moją lubą lubię sie zabawić, ale pamiętajcie aby jednak wiecej bliskości i radości z seksu było na trzeźwo... Bo łatwo o to aby wpaść w sidła tego ze tylko na wspomaganiu seks będzie smakował...
  • 1 / / 0
Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
  • 153 / 15 / 0
@smile77 próbowałbym od 30mg sniffem, potem 50mg na koniec 70mg.
Dobre 3-MMC powinno działać przy takim dawkowaniu uwzględniając brak tolerancji.
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3216 / 908 / 5
19 marca 2021smile77 pisze:
Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
Zależy jak mocno lubicie. Ja bym wrzucił 120 oral i potem dociągał wedle uznania.
Zejście gorsze w przypadku sniff niż oral.
W nos wchodzi szybciej i bardziej stymulująco. Oralnie bardziej się rozlewasz, działa dłużej, zejście łagodniejsze, mniejsza chęć na dorzutkę i nos nos nie przetyrany.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2 / 1 / 0
19 marca 2021smile77 pisze:
Lepiej nie próbować
  • 1 / 1 / 0
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze:
Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Co ludzie rozumieją przez taki post? Czy 24h non stop się ruchaliście? Bo ja po godzinie jebania jestem zmęczony, jak nie dojdę w 1-1,5h robię przerwę na alko i za godzinę znowu a Wy non stop się waliliście przez 24h???? To w ogóle możliwe z fizycznego punktu widzenia?
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.