I jakieś perwersje naćpanych prochem, które ten proch wydobywa, ohyda.
16 listopada 2020Alienox pisze: ale jak dobijasz sildenafilem to serducho po dupsku dostaje.
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze: Sex po jest niesamowity. Jestem kobieta i moje libido wystrzela w kosmos. Brak zahamowań i jakichkolwiek granic. Mój facet musi się wspomagać tabelami ale noc jest zdecydowanie za krótka. Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Dobre 3-MMC powinno działać przy takim dawkowaniu uwzględniając brak tolerancji.
19 marca 2021smile77 pisze: Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
Zejście gorsze w przypadku sniff niż oral.
W nos wchodzi szybciej i bardziej stymulująco. Oralnie bardziej się rozlewasz, działa dłużej, zejście łagodniejsze, mniejsza chęć na dorzutkę i nos nos nie przetyrany.
19 marca 2021smile77 pisze: Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze: Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.