I jakieś perwersje naćpanych prochem, które ten proch wydobywa, ohyda.
16 listopada 2020Alienox pisze: ale jak dobijasz sildenafilem to serducho po dupsku dostaje.
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze: Sex po jest niesamowity. Jestem kobieta i moje libido wystrzela w kosmos. Brak zahamowań i jakichkolwiek granic. Mój facet musi się wspomagać tabelami ale noc jest zdecydowanie za krótka. Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Dobre 3-MMC powinno działać przy takim dawkowaniu uwzględniając brak tolerancji.
19 marca 2021smile77 pisze: Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
Zejście gorsze w przypadku sniff niż oral.
W nos wchodzi szybciej i bardziej stymulująco. Oralnie bardziej się rozlewasz, działa dłużej, zejście łagodniejsze, mniejsza chęć na dorzutkę i nos nos nie przetyrany.
19 marca 2021smile77 pisze: Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze: Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.