I jakieś perwersje naćpanych prochem, które ten proch wydobywa, ohyda.
16 listopada 2020Alienox pisze: ale jak dobijasz sildenafilem to serducho po dupsku dostaje.
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze: Sex po jest niesamowity. Jestem kobieta i moje libido wystrzela w kosmos. Brak zahamowań i jakichkolwiek granic. Mój facet musi się wspomagać tabelami ale noc jest zdecydowanie za krótka. Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Dobre 3-MMC powinno działać przy takim dawkowaniu uwzględniając brak tolerancji.
19 marca 2021smile77 pisze: Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
Zejście gorsze w przypadku sniff niż oral.
W nos wchodzi szybciej i bardziej stymulująco. Oralnie bardziej się rozlewasz, działa dłużej, zejście łagodniejsze, mniejsza chęć na dorzutkę i nos nos nie przetyrany.
19 marca 2021smile77 pisze: Chce sprobowac ze swoja dziewczyna 3mmc. Problem w tym ze nie za bardzo wiem jak je dawkowac. Jestesmy dowsiadczeni w pixach + sildenafil. Co do 3mmc to lepiej je połykać czy wciągać? Jakie jest po tym zejscie? Jest taka jazda ze ciezko o tym zapomniec?
26 stycznia 2021Rozkosz28 pisze: Ostatnio bzykalismy się jak króliki ponad 24h.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.