Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
24 maja 2021Wrzos34 pisze: Czy to normalne że po zjedzeniu 1g nie na raz oczywiście, zasnąłem dopiero 30h od wzięcia ostatniej kreski, i to tylko na 3 godziny.Przed braniem nie spałem, łącznie nie spałem 60h udało mi się zasnąć na te 3godziny.
mam tabletki Adderall o szybkim uwalnianiu ( IR ). Czy rozgniatanie takich tabletek i bardzo dobrze zmielenie ich w proszek będzie dobrym pomysłem do zaaplikowania do nosa ? Czy efekt będzie taki sam tak jak w przypadku amfy z ulicy ? Niby amfetamina medyczna to powinna być najlepszej jakości, ale takie eksperymenty jak rozdrabnianie tabletki amfy i do nosa to nie robiłem jeszcze :) Pozdro :))
29 maja 2021LetniOgrod pisze: Chyba fanem fety nie zostanę, bardzo denerwuje ta ciągła gotowość do działania aż niekiedy zastanawiam sie czy to nie jest niepokój, przez brak euforii zastanawiam się jaka jest przyjemność robienia na tym ciągów.
ktoś raz napisał w wątku; morfina(czy oxykodon) -"że denerwuje go to ciągłe przysypianie po opiatach"
Scalono | 909
Zioło wymiata mi dosłownie głowe z pregą 900 mg w nos i xanax 2mg potem 4mg klona speed do tego zmiecniony z planszy z flakami ciężkimi i dnia zapominasz co było, po baklofenie odpiertala jak po MDMA jak sie z klonem polaczy
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.