Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Celowalbym w lekarzy między 45-60.
Niestety często ta zdegenerowana grupa zawodowa traktuje pacjenta jak idiotę i ignoruje przekaz z jego strony. Dlatego jestem zdania że trzeba chodzić i zmieniać jak obecny lekarz prowadzący jest ciężki we współpracy
"Rutyna to rzecz zgubna "
08 kwietnia 2021Retrowirus pisze: Niestety często ta zdegenerowana grupa zawodowa traktuje pacjenta jak idiotę i ignoruje przekaz z jego strony. Dlatego jestem zdania że trzeba chodzić i zmieniać jak obecny lekarz prowadzący jest ciężki we współpracy
Mam nadwrażliwość na nlpz bo sraka murowana za kazdym razem lub chociaż bóle brzucha i mdłości szczególnie po kwasie acetylosalicylowym ale do rzeczy
Dostalem w zeszłym tygodniu recepte na aulin i skierowanie do neurologicznej poradni + rtg kręgosłupa
Tez ze względu na to że mialem troche kontucji z plecami po trenowaniu graplingu i wjechaniu w betonowy płot.
Co mam mowic neurologowi?
Że mam tolerke i w chuju mam te dorety 37,5 a diclofenaki dają mi najwyżej sraczke?
Biore baclofen od psychiatry na napiecie mięśni wiec tyle dobrze ale moze wyszarpie coś innego niz te "bezpieczne leki"
Ale najgorsza lekarka u jakiej byłem w życiu chamsko przerywala i wrecz ubliżała takimi tekstami "niech pan nie przesadza" jak jej mowilem o tym ze po fluoksetynie kiedys jak bralem mialem mocny epizod samobójczy gdzie probowalem kilka razy w ciagu 3-4 msc sie zabić
Jak mowilem o borderline i stavilizatorach to powiedziala ze nie mam w karcie tutaj i chuj zero rozmowy a o terapii jak mowilem bo chce sie leczyć to mnie odeslala gdzie indziej pizda jebanana
Chociaż fajne rzeczy przydatne po kilka paczek zobaczymy jak z fluo bedzie najwyzej zmotam alpry czy klony
Edit
Liczylem że serio moge zacząć sie prostowac w stronę bordera i adaptacji ale chociaż ujebie adaptacje baclofenem i pregią
Odkladam hajs i ide prywatnie bo chuje w tym nfz straszne
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.