Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Celowalbym w lekarzy między 45-60.
Niestety często ta zdegenerowana grupa zawodowa traktuje pacjenta jak idiotę i ignoruje przekaz z jego strony. Dlatego jestem zdania że trzeba chodzić i zmieniać jak obecny lekarz prowadzący jest ciężki we współpracy
"Rutyna to rzecz zgubna "
08 kwietnia 2021Retrowirus pisze: Niestety często ta zdegenerowana grupa zawodowa traktuje pacjenta jak idiotę i ignoruje przekaz z jego strony. Dlatego jestem zdania że trzeba chodzić i zmieniać jak obecny lekarz prowadzący jest ciężki we współpracy
Mam nadwrażliwość na nlpz bo sraka murowana za kazdym razem lub chociaż bóle brzucha i mdłości szczególnie po kwasie acetylosalicylowym ale do rzeczy
Dostalem w zeszłym tygodniu recepte na aulin i skierowanie do neurologicznej poradni + rtg kręgosłupa
Tez ze względu na to że mialem troche kontucji z plecami po trenowaniu graplingu i wjechaniu w betonowy płot.
Co mam mowic neurologowi?
Że mam tolerke i w chuju mam te dorety 37,5 a diclofenaki dają mi najwyżej sraczke?
Biore baclofen od psychiatry na napiecie mięśni wiec tyle dobrze ale moze wyszarpie coś innego niz te "bezpieczne leki"
Ale najgorsza lekarka u jakiej byłem w życiu chamsko przerywala i wrecz ubliżała takimi tekstami "niech pan nie przesadza" jak jej mowilem o tym ze po fluoksetynie kiedys jak bralem mialem mocny epizod samobójczy gdzie probowalem kilka razy w ciagu 3-4 msc sie zabić
Jak mowilem o borderline i stavilizatorach to powiedziala ze nie mam w karcie tutaj i chuj zero rozmowy a o terapii jak mowilem bo chce sie leczyć to mnie odeslala gdzie indziej pizda jebanana
Chociaż fajne rzeczy przydatne po kilka paczek zobaczymy jak z fluo bedzie najwyzej zmotam alpry czy klony
Edit
Liczylem że serio moge zacząć sie prostowac w stronę bordera i adaptacji ale chociaż ujebie adaptacje baclofenem i pregią
Odkladam hajs i ide prywatnie bo chuje w tym nfz straszne
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.