Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
@UJebany
Mam taki słoiczek, nawet pełny jakiś fejkowych barsów.. Może pogonił by to małolatą 10 zł za barsa xD I tak by to wciągneli nie ma opcji, że nie xD Teraz znany Polski alegrowocz ma 3barsy bite w garażu, chciałbym aby ktoś wyslał to do laba i dowiedział się jakie fluclonetizolamy w to są wpierdolone xD.. zaraz koniec miesiąca, czas na kołowanie materiału. Od ludzi już nie kupuje, nie można im ufać. Recepta to jedyna droga!
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ja wpierdalałem rano do kawy zawsze dzięki temu wstawałem wcześniej i nigdy nie zasypiałem, a kocham spać. Ale kawa z alprą mnie motywowała.
Póżniej jak puszczało to się dorzucało, chyba że kończyłem robotę wcześniej, to odpuszczałem dorzutkę i leciałem na piwo :3 .
Ale był taki czas, że wrzucałem rano -południe-wieczór. Były odpały, że z rana się wrzucało po 8 mg i jechało tak w delegację, w aucie przysypiałem co chwilę na zmianę z rozmową, śmieszne to było. A energole, też sporadycznie na alprze pije.. ale bardzo dużo alkocholu piłem jak mi już alpra wchodziła w t1/2 . Seta, trzy powa i do domciu.
Ja mam ważne pytanke, ile będę zerował tolerancję po tych klonach..?
Przyznaje, z klonami przeginam. Dziś dzień przespałem pp dawce ok 1g pregi i 10mg klona, nie mam tolerancji na takś ilość.
Ale klom w dawce 2-4mg chuja działa .. a wyżej upierdala jak alkochol. Nigdy więceej. Alpra4life
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?