Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Dlaczego ćpanie jest zajebiste?
Daje przewagę nad innymi pionkami
44
1%
Mogę nie spać, nie jeść, nie srać, na zawołanie
44
1%
Z zamkniętej w sobie osoby staje się duszą towarzystwa
67
2%
Koi mą duszę i łechce ego
81
2%
Uwielbiam euforyczne stany
116
2%
Fajnie jest podkręcić śrubki i otworzyć umysł
92
2%
Gastro faza i czilałcik potem kimam jak zabity
37
1%
Co Ci będę tłumaczył, sam wiesz ; )
91
2%
Jebać detoxy
33
1%
Chyba źle trafiłem, nie biorę narkotyków.
15
1%
Hypperreal uber ales
52
1%

Liczba głosów: 672

ODPOWIEDZ
  • 29 / 5 / 0
Niestety, ciągu na apvp i zwierzęcy sex temu towarzyszący sprawiły, ze zwykły sex na czysto nie ma dla mnie żadnego większego znaczenia, nie daje rozkoszy, nie działa. Trójkę jako wyzwalacz dopóki będzie brać będę. Słabe. :-(
  • 2812 / 364 / 0
Mnie niestety w " narkotyki " wciągnęła choroba ... chyba najgorzej... 1 narkotyk w życiu morfina w szpitalu oksy fent również i to podczas jednego pobytu ! Pozniej już poszło z górki brać musze bo mam przerzuty itp więc u mnie nie wyszło to bo chciałem " spróbować " .. bo zanim zaczelem mieć problemy ze zdrowiem zero jakiego kolwiek narkotyku i tym podobne
  • 5792 / 1188 / 43
Ja mam to w dupie, czy nie będę miał co ćpać i za co.
To skończę z butelką najtańszego wina i workiem kleju, ale będę miał zajebistą bombę i świetnie się bawił. O to chodzi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=5KmJkgk5wj0
Sidney Polak - Inny Wymiar (feat. Trzeci Wymiar)

Scalono - 909

Mnie blokują jedynie pieniądze chyba na częste stymulowanie relaksacji...no i żyjąca Matka, a nie chcę żeby mnie przeżyła...
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 230 / 26 / 0
ĆPAĆ CHLAĆ I LEKI BRAĆ to było moje motto, no ale chuj jebło zdrowie i mam wybór albo żyć albo dalej ćpać i dobijać wraka %-D by potem zdechnąć w męczarniach, albo żyć dalej.
Czajnikof pamiętam cię jeszcze z 2007 jak przeglądałem hyperreala:D
amfa mi nie pozwoliła stworzyć konta %-D i wtedy właśnie wyczytałem tu na forum o DXM, benzo o kodzie :mniam:
  • 40 / 7 / 0
Nigdy nie miałem do czynienia opioidami, więc trudno mi się w tym temacie wypowiedzieć. Pamiętam tylko, że odnośnie do opium przeczytałem kiedyś coś, co mi utkwiło w pamięci. A mianowicie, że o ile inne narkotyki dają przyjemność, to opium daje szczęście. I chyba któryś z ówczesnych filozofów pisał, że kto raz tego spróbował nie będzie już mógł bez niego żyć. I nawet wino mu nie pomoże. Tak że nie na darmo chyba Marks religię nazwał opium dla ludu. Właśnie opium, nie czymś innym.
  • 5792 / 1188 / 43
Nigdy nie przestanę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3182 / 898 / 5
Ciężko się nie zgodzić. Nigdy nie przestanę. No nie do końca, bo w końcu umrę ale to jeszcze chwilę potrwa.
Chciałbym kiedyś, na łożu śmierci, jakiemuś raczkującemu ćpunowi przekazać mój kuferek z dragami, a także błogosławieństwo na nowej drodze życia.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 28 / 1 / 0
Cpam od 14 roku zycia, teraz mam lat 43. Nie zamierzam przestawac, ale zamierzam dluuuuuugo zyc, zeby rownie dlugo cpac.
  • 40 / 7 / 0
Czytam te Wasze wypowiedzi jak to nigdy nie przestaniecie i jedyne co mogę powiedzieć, to że macie rację. Nigdy nie przestaniecie, bo to nie Wy o tym decydujecie. Gówno macie do gadania w tym temacie. To uzależnienie jest panem waszego życia i jemu służycie every day. W sumie nie macie się czym chwalić, bo jaki to prestiż być bezwolnie sterowanym i obwieszczać to wszem wobec? Nie przestawajcie panowie. W końcu nałóg sam przestanie z Wami. Chyba, że jednak postanowicie inaczej, ale jak na razie się na to nie zanosi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.