29 października 2020Dodelijke pisze: Ja dziś o drugiej w nocy załadowałem 1g + 1 agmy,rano 50mg Bromatanu i 15mg 9mbc ładnie mnie porobiło : D piękne są oczy po fenim, w robocie to każda laska sie ogląda za mną xd to że się długo ładuje to chyba nie problem wystarczy załadować wcześniej. Takie pytanie innej beczki czy dorzutki też potrzebują tych 4-5h aż się załadują czy krócej? skoro feni już krąży w organizmie to dorzutki powinny się szybciej ładować, czy mylę się?
04 listopada 2020sclero2014 pisze:Podoba mi się twój " zestaw " zastanawiam się nad czymś właśnie jak fenibut itp i tak myślę mozesz rozpisać swój zestaw dokladnie i gdzie można zamówić te suple ?29 października 2020Dodelijke pisze: Ja dziś o drugiej w nocy załadowałem 1g + 1 agmy,rano 50mg Bromatanu i 15mg 9mbc ładnie mnie porobiło : D piękne są oczy po fenim, w robocie to każda laska sie ogląda za mną xd to że się długo ładuje to chyba nie problem wystarczy załadować wcześniej. Takie pytanie innej beczki czy dorzutki też potrzebują tych 4-5h aż się załadują czy krócej? skoro feni już krąży w organizmie to dorzutki powinny się szybciej ładować, czy mylę się?
To fakt kawa strasznie podbija działanie fenia ;p
Trzeba przerwę zrobić ze dwa tygodnie
- F-Fenibut
- Fenibut HCL
- Fenibut FAA
i oczywiście, który jest najlepszy.
Z drugiej strony jak ktoś leciał kiedyś na 10g+ dziennie na fenibucie to wie co to jest za lot. 1-2g na początku to magia wiadomo ale 10g+ nawet po długich ciągach dalej działa. A działa tak że czujesz się jak superman+mojżesz+kapitan planeta+budda w jednym. Po prostu jesteś na samym szczycie łancucha pokarmowego, świata, zrozumienia i istnienia. I tak przez kilka miesięcy
No i jak tu się nie wjebać w ciągi na dużych dawkach
Jadam fasoracetam ale nie po to żeby znowu wskoczyć na feni tylko żeby gaba odżyło.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.