Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
@Dodelijke tylko jak coś to wersja ,,duży kryształ". Chyba 200 zł za 100g. Dawno nie kupowałem.
  • 512 / 57 / 0
Weew w kapsach tego nie ma? jak ty to brałeś do wody i jeb? ja to tak nie lubię się bawić wolę mieć w kapsułkach, ale kapsułki mogę dokupić.
  • 2538 / 215 / 0
Nie ma. Dokładnie, miarka-sypanie do wody lub bezpośrednio do buzi i przepić.
  • 52 / 6 / 0
Wziąłem wczoraj 500mg o 10 rano a efekt zacząłem czuć dopiero po ok 15, było przyjemne wyjebongo i euforia ale rozkręcanie się fenibutu to jakaś masakra
  • 512 / 57 / 0
Ja dziś o drugiej w nocy załadowałem 1g + 1 agmy,rano 50mg Bromatanu i 15mg 9mbc ładnie mnie porobiło : D piękne są oczy po fenim, w robocie to każda laska sie ogląda za mną xd to że się długo ładuje to chyba nie problem wystarczy załadować wcześniej. Takie pytanie innej beczki czy dorzutki też potrzebują tych 4-5h aż się załadują czy krócej? skoro feni już krąży w organizmie to dorzutki powinny się szybciej ładować, czy mylę się?
  • 577 / 180 / 0
Jak dla mnie to dorzutki ładują się dokładnie tyle samo co pierwsza dawka. Oczywiście człowiek jest już porobiony więc takie czekanie to nie czekanie.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 2538 / 215 / 0
@Qtendo jak przyzwyczaisz organizm to wchodzi duuuużo szybciej. Szczególnie w ciągu gdy się jest ,,nasyconym" feniem, po lekkim posilku wchodzi nawet w 30 minut. Mowa o feniu rozpuszczonym w ciepłej wodzie.
  • 1 / / 0
Z jakiej strony zamówić fenibut od liftmode? oficjalnie z ich strony brać czy macie jakieś inne źródło?
  • 177 / 53 / 0
Jeśli fenibut dobrze mi robi i chcę się żyć to czy kuracja np taką pregabaliną pomoże na lęki, wycofanie? Biorę SSRI od 5 lat z przerwami i nie pasuje mi ta grupa leków.
  • 1070 / 137 / 0
@up na lęki pomoże, ale po pregabalinie nie ma tej euforii jak po phenku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata