29 października 2020Dodelijke pisze: Ja dziś o drugiej w nocy załadowałem 1g + 1 agmy,rano 50mg Bromatanu i 15mg 9mbc ładnie mnie porobiło : D piękne są oczy po fenim, w robocie to każda laska sie ogląda za mną xd to że się długo ładuje to chyba nie problem wystarczy załadować wcześniej. Takie pytanie innej beczki czy dorzutki też potrzebują tych 4-5h aż się załadują czy krócej? skoro feni już krąży w organizmie to dorzutki powinny się szybciej ładować, czy mylę się?
04 listopada 2020sclero2014 pisze:Podoba mi się twój " zestaw " zastanawiam się nad czymś właśnie jak fenibut itp i tak myślę mozesz rozpisać swój zestaw dokladnie i gdzie można zamówić te suple ?29 października 2020Dodelijke pisze: Ja dziś o drugiej w nocy załadowałem 1g + 1 agmy,rano 50mg Bromatanu i 15mg 9mbc ładnie mnie porobiło : D piękne są oczy po fenim, w robocie to każda laska sie ogląda za mną xd to że się długo ładuje to chyba nie problem wystarczy załadować wcześniej. Takie pytanie innej beczki czy dorzutki też potrzebują tych 4-5h aż się załadują czy krócej? skoro feni już krąży w organizmie to dorzutki powinny się szybciej ładować, czy mylę się?
To fakt kawa strasznie podbija działanie fenia ;p
Trzeba przerwę zrobić ze dwa tygodnie
- F-Fenibut
- Fenibut HCL
- Fenibut FAA
i oczywiście, który jest najlepszy.
Z drugiej strony jak ktoś leciał kiedyś na 10g+ dziennie na fenibucie to wie co to jest za lot. 1-2g na początku to magia wiadomo ale 10g+ nawet po długich ciągach dalej działa. A działa tak że czujesz się jak superman+mojżesz+kapitan planeta+budda w jednym. Po prostu jesteś na samym szczycie łancucha pokarmowego, świata, zrozumienia i istnienia. I tak przez kilka miesięcy
No i jak tu się nie wjebać w ciągi na dużych dawkach
Jadam fasoracetam ale nie po to żeby znowu wskoczyć na feni tylko żeby gaba odżyło.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.