scalono - aired
03 października 2020Konrad2990 pisze: Dobra panowie odstawka afobam nie wyszła teraz od nowa schodzę z 1.5m gdzien. Nowy psychiatra nowe lęki. Mianowicie dała mi zamiast escitalopramu paroksetyne do tego zamiast afobam 20mg diazepamu z którego mam zejść w tydzień do zera równocześnie mam brać depakine chrono wrazie padaki czy czegoś podobnego a doraźnie dała mi trzy leki hydroksyzyne diphergan tisercin wszystko 25mg co powiecie na taki zestaw na zejście? I co polecacie wrazie wu z tych trzech wspomagaczy na prądy w głowie i inne szaleństwa z braku benzo?
Zestaw jak zestaw, to nie alpra :-) w razie jak 20 mg rolek nie podziala, bierz 30-40, bierz hydro i wpierdalaj dużo plus magnez jedyny właściwy i magnez. Nie brałbym nic innego tylko schodził rolkami się regenerował. A jak zaczniesz funkcjonować to mitre. Ja po odstawieniu używek rozważam mirte, esci ewentualnie lub ew. trazodon.
Ogólnie istnieją 2 typy psychiatrów: tacy do których idzie się po leki oraz tacy, do których idzie się leczyć. Ty widocznie trafiłeś na ten pierwszy typ. ;)
04 października 2020Konrad2990 pisze: Czyli to depakine tiserin i diphergan sobie darować? Czy dupe może uratować w trudnych chwilach? Mnie z esci na paro rzuciła bo esci przestała działać a działała najlepiej na lęki
scalenie - aired
Ooo jeszcze jedno a jakie witaminy polecacie przy odstawce? Myślę nad kompleksem b b12 w większych dawkach Wit 1000 i adek co myślicie?
Z dodatkowych leków fajnie jakbyś sobie załatwił pregabalinę, bardzo skutecznie łagodzi objawy abstynentycje podczas odstawiania benzo.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.