Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Możliwe, że na jakiś kompletnych obrzeżach miasta albo mega ukrytych aptekach "tylko dla kumatych" można dorwać taniej, ale w standardowych lokalizacjach nie ma na to szans i nie mówię tu o aptekach w ścisłym centrum czy na dworcu.
Są też apteki, które słyną ze swoich niskich cen i tam z pewnością jest taniej, natomiast zazwyczaj trzeba w kolejce spędzić z 30 minut, także nie biorę ich pod uwagę.
Nie chcę konkretnie pisać jakie to miasto, ale jedno z największych w Polsce.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Dolnośląskie
16 sierpnia 2020rockens pisze: 200 mg majki mst 60 zł - czytałem wcześniej, że to sporo, ale to Łódź. Opłaca się?
Ale Kraków pod względem opio zawsze był dziurą. Tutejsi dilerzy podzielili miasto na mefedron i fetę a heroinistów wykopali z miasta.
Najlepszym przykładem na podparcie tej chorej sytuacji jest to że średniej jakości hera kosztuje 50zł-60zł za...hehe nie za ćwiarę... za 100mg
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".