Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Możliwe, że na jakiś kompletnych obrzeżach miasta albo mega ukrytych aptekach "tylko dla kumatych" można dorwać taniej, ale w standardowych lokalizacjach nie ma na to szans i nie mówię tu o aptekach w ścisłym centrum czy na dworcu.
Są też apteki, które słyną ze swoich niskich cen i tam z pewnością jest taniej, natomiast zazwyczaj trzeba w kolejce spędzić z 30 minut, także nie biorę ich pod uwagę.
Nie chcę konkretnie pisać jakie to miasto, ale jedno z największych w Polsce.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Dolnośląskie
16 sierpnia 2020rockens pisze: 200 mg majki mst 60 zł - czytałem wcześniej, że to sporo, ale to Łódź. Opłaca się?
Ale Kraków pod względem opio zawsze był dziurą. Tutejsi dilerzy podzielili miasto na mefedron i fetę a heroinistów wykopali z miasta.
Najlepszym przykładem na podparcie tej chorej sytuacji jest to że średniej jakości hera kosztuje 50zł-60zł za...hehe nie za ćwiarę... za 100mg
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.