Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2198 / 715 / 0
Bardzo się różnią nawet, przejazdem w Krk za mała pake wołała 14 zł. Apta na dworcu chyba i chyba calodobowa, ale i tak chore.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2814 / 367 / 0
@yuck0 i @Wrak czlowieka ja u siebie okolice Szczecina placilem za thico jakieś 8zloty ..
  • 2717 / 515 / 0
Nie biorę kodeiny rekreacyjnie, ale Thiocodin kupuję sporadycznie każdego roku w zimę (bo nic nie pomaga mi tak na suchy kaszel) i u mnie w mieście cena za małą paczkę oscyluje pomiędzy 11-14 polskich złotych (ceny zaokrąglone).
Możliwe, że na jakiś kompletnych obrzeżach miasta albo mega ukrytych aptekach "tylko dla kumatych" można dorwać taniej, ale w standardowych lokalizacjach nie ma na to szans i nie mówię tu o aptekach w ścisłym centrum czy na dworcu.
Są też apteki, które słyną ze swoich niskich cen i tam z pewnością jest taniej, natomiast zazwyczaj trzeba w kolejce spędzić z 30 minut, także nie biorę ich pod uwagę.

Nie chcę konkretnie pisać jakie to miasto, ale jedno z największych w Polsce.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1 / / 0
Ile kosztuje 2C-B 100mg, ile tabletki?
Dolnośląskie
  • 0 / / 0
Thiocodin w każdej aptece doz za 7.99zl
  • 2814 / 367 / 0
@pjany tak 7.99 jak zamówisz przez apke DOZ bo jak oni ściągną to cena wyższa jest
  • 8 / 1 / 0
Ile karton kwasu w stolicy? I jaka cena za 10?
  • 1824 / 104 / 20
16 sierpnia 2020rockens pisze:
200 mg majki mst 60 zł - czytałem wcześniej, że to sporo, ale to Łódź. Opłaca się?
Standardowa cena, jeżeli kupujesz jedną tabletkę. Nigdy nie byłem w Łodzi, ale tak jest w Krakowie. Czasem dzięki konkurencji, albo po znajomości uda się za 50zł dostać. Wiadomo blister czy paczka, dużo taniej i to naprawdę, jak się ma wolną gotówkę warto kupić od razu przynajmniej blister bo cena potrafi spaść do 40zł za sztukę i mniej. Wciąż drogo, ale już 20zł różnicy, a to jednak sporo. 2 stówki na blistrze.

Ale Kraków pod względem opio zawsze był dziurą. Tutejsi dilerzy podzielili miasto na mefedron i fetę a heroinistów wykopali z miasta.

Najlepszym przykładem na podparcie tej chorej sytuacji jest to że średniej jakości hera kosztuje 50zł-60zł za...hehe nie za ćwiarę... za 100mg :halu:
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 12781 / 2474 / 0
W Krakowie jest "zakaz" handlu heroiną. Miasto kiboli. Znam takich, co próbowali mimo zakazu i teraz nie mają śledziony.
  • 77 / 7 / 0
A ile paka baclo 10mg? Płaciłem 40pln i chyba to sporo za dużo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.