13 sierpnia 2020GOD pisze: Sprawdzi sie nasennie lub na ew. zwałkę po amf, meth?
Możesz wziąć alpre i Ciebie ``pobudzi`` jak niektórzy piszą, że alprazolam ich aktywizuje.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wziąłem pół (1mg) i chciałem na początku rozpuścić pod językiem, ale wgl nie chciały się rozpuścić to połknąłem i no po tych ~30min zaczęły działać, ale jakoś tak słabo inaczej niż te które miałem z apteki i dopiero jak wypiłem piwo było Doobrze. No i dodam że miałem małą tolerke na benzo+ nie brałem przez jakiś miesiąc/dwa.
Mam do was pytanie czy alprazolam nadaje się do palenia? Np czy da radę namoczyć nim Susz cbd? I czy będzie działać i jakie dawki np. na 100g suszu?
W wieku lat piętnastu
13 sierpnia 2020wns pisze: Siemanko!
Mam do was pytanie czy alprazolam nadaje się do palenia? Np czy da radę namoczyć nim Susz cbd? I czy będzie działać i jakie dawki np. na 100g suszu?
W wieku lat piętnastu
13 sierpnia 2020KZK pisze: siema, ost brałem od jakiegoś typa xanax 2ki i były to te bary z napisem "xanax" z jednej strony i "2" po drugiej stronie. Były bardzo małe wsm, mniejsze od tych xanów 2mg od pfizer z pl apteki. Potem jak zapytałem skąd je ma to dowiedziałem się że kupuje je z uk w paczce pakowanej próżniowo i mega mn zastanawia czy mogły to być po prostu fake xany robione przez jakiś typów tam w uk w prasie i jeśli tak to co mogły mieć w środku zamiast alpry?
Wziąłem pół (1mg) i chciałem na początku rozpuścić pod językiem, ale wgl nie chciały się rozpuścić to połknąłem i no po tych ~30min zaczęły działać, ale jakoś tak słabo inaczej niż te które miałem z apteki i dopiero jak wypiłem piwo było Doobrze. No i dodam że miałem małą tolerke na benzo+ nie brałem przez jakiś miesiąc/dwa.
Odradzam ogólnie kupowania na lewo Xanów 2mg, przez ten hype na alprę nasrało się tyle podróbek że nietrudno trafić na fake. A jak ktoś goni to na sztuki to już w ogóle jebie gównem na kilometr.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.