Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
uważam, że ona przedłużyła tylko ciąg.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Na RLS Sirdalud, może Restonum coś też pomoże. Na RLS pomogą też na pewno benzodiazepiny i pregabalina, ale to już też ćpanie, więc lepiej pójść do lekarza po Sirdalud. Ponarzekaj na bóle pleców i powiedz, że kiedyś pomogło.
Przy okazji dzisiaj mam 10 dzień abstynencji. Objawy skrętowe nadal obecne, ale powoli słabną.
jednak jeśli ktoś ma obawy, to kolega wyżej podał nazwy środków, które również pomogą, a nie wywołują uzależnienia.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
03 sierpnia 2020crocodilla pisze: Na bóle w nogach diklofenak.
Na RLS Sirdalud, może Restonum coś też pomoże. Na RLS pomogą też na pewno benzodiazepiny i pregabalina, ale to już też ćpanie, więc lepiej pójść do lekarza po Sirdalud. Ponarzekaj na bóle pleców i powiedz, że kiedyś pomogło.
Przy okazji dzisiaj mam 10 dzień abstynencji. Objawy skrętowe nadal obecne, ale powoli słabną.
Ja jak czasem jak przesadzam z siedzeniem przed kompem to mnie napierdziela lumbago. Trochę ketonalu w maści i od razu ulga.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?