Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
13 czerwca 2020pozytywnyczlek pisze: Nie nie, nie ma sensu, biodostępność p.o. jest bardzo wysoka, czasem nawet zastanawiam się czy nie najlepsza droga podania jest to własnie p.o.
Zaciągałem sniffem ostatnio 1 klona i ledwo odczułem. Zdecydowane "nie". Lepiej p.o. (do żołądka)
23 lipca 2020PolitoxyJunkie pisze: Kiedyś jak wracałem pijany do chaty to dociągałem alprę nosem. Ale jak dla mnie to bez sensu całkowicie. Połknięta czy wzięta pod język działa bardzo odpowiednio i metodę podjęzykową polecam :)
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
23 lipca 2020Brutalny pisze:
hehe m jakbym czytał siebie , też kiedyś z kumplem w czasach zajawy na stymulanty , waliliśmy pijani alpre nosem , strasznie zatykała klame z tego co pamiętam , albo to było jakieś inne benzo co tak zatykało? w każdym razie chujowy sposób ale spróbowac można dla ciekawości :)
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.