Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 8 / 0
Tylko w smart shopach. Coffyshopy tylko trawka i hasz
  • 7 / 1 / 0
A w smartach psychodeliki, Kratom, happy pillsy i sex gadżety
  • 5 / / 0
W smRtach czasami też RC idzie dostać. Wiem że w nijmegen sprzedawali właśnie rc normalnie.
  • 5 / / 0
Mam takie pytanie, łatwo ogarnąć meth w Holandii?? Bo szczerze mówiąc kazda próba załatwienia tego kończyła się porażką..
  • 5801 / 1197 / 43
Właśnie trudno.
Jeszcze się tu z piko nie spotkałem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 629 / 121 / 0
To chyba z żadnym Czechem lub Słowakiem nie miałeś do czynienia. 50-80€ za pakiet.
  • 10 / 2 / 0
3mmc znajdę szybko, czy najlepiej kupić w jakimś rc z dostawa do siedziby swojej?
Oraz pytanie jeszcze jedno, jeśli mam revolut jak płacić bitcoin, skoro mogę go kupić, ale nie mogę nim płacić, jakieś opcje na rozwiązanie problemu, inne konto nie wchodzi w grę, obecnie. Pozdrówka mordeczki
  • 3216 / 908 / 5
Znajdziesz łatwo ale lepiej zamówić. Dostawa 1-2 dni i o wiele niższa cena.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 15 / 2 / 0
07 marca 2021Zawodnik4CmC pisze:
3mmc znajdę szybko, czy najlepiej kupić w jakimś rc z dostawa do siedziby swojej?
Oraz pytanie jeszcze jedno, jeśli mam revolut jak płacić bitcoin, skoro mogę go kupić, ale nie mogę nim płacić, jakieś opcje na rozwiązanie problemu, inne konto nie wchodzi w grę, obecnie. Pozdrówka mordeczki
Na revolucie nie jesteś w posiadaniu faktycznym bitcoina za którego płacisz, nie możesz tego przelac na inny portfel
ODPOWIEDZ
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.