Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 8 / 0
Tylko w smart shopach. Coffyshopy tylko trawka i hasz
  • 7 / 1 / 0
A w smartach psychodeliki, Kratom, happy pillsy i sex gadżety
  • 5 / / 0
W smRtach czasami też RC idzie dostać. Wiem że w nijmegen sprzedawali właśnie rc normalnie.
  • 5 / / 0
Mam takie pytanie, łatwo ogarnąć meth w Holandii?? Bo szczerze mówiąc kazda próba załatwienia tego kończyła się porażką..
  • 5907 / 1221 / 43
Właśnie trudno.
Jeszcze się tu z piko nie spotkałem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 629 / 122 / 0
To chyba z żadnym Czechem lub Słowakiem nie miałeś do czynienia. 50-80€ za pakiet.
  • 10 / 2 / 0
3mmc znajdę szybko, czy najlepiej kupić w jakimś rc z dostawa do siedziby swojej?
Oraz pytanie jeszcze jedno, jeśli mam revolut jak płacić bitcoin, skoro mogę go kupić, ale nie mogę nim płacić, jakieś opcje na rozwiązanie problemu, inne konto nie wchodzi w grę, obecnie. Pozdrówka mordeczki
  • 3272 / 927 / 5
Znajdziesz łatwo ale lepiej zamówić. Dostawa 1-2 dni i o wiele niższa cena.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 15 / 2 / 0
07 marca 2021Zawodnik4CmC pisze:
3mmc znajdę szybko, czy najlepiej kupić w jakimś rc z dostawa do siedziby swojej?
Oraz pytanie jeszcze jedno, jeśli mam revolut jak płacić bitcoin, skoro mogę go kupić, ale nie mogę nim płacić, jakieś opcje na rozwiązanie problemu, inne konto nie wchodzi w grę, obecnie. Pozdrówka mordeczki
Na revolucie nie jesteś w posiadaniu faktycznym bitcoina za którego płacisz, nie możesz tego przelac na inny portfel
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.