Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 8 / 0
Tylko w smart shopach. Coffyshopy tylko trawka i hasz
  • 7 / 1 / 0
A w smartach psychodeliki, Kratom, happy pillsy i sex gadżety
  • 5 / / 0
W smRtach czasami też RC idzie dostać. Wiem że w nijmegen sprzedawali właśnie rc normalnie.
  • 5 / / 0
Mam takie pytanie, łatwo ogarnąć meth w Holandii?? Bo szczerze mówiąc kazda próba załatwienia tego kończyła się porażką..
  • 5777 / 1184 / 43
Właśnie trudno.
Jeszcze się tu z piko nie spotkałem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 626 / 121 / 0
To chyba z żadnym Czechem lub Słowakiem nie miałeś do czynienia. 50-80€ za pakiet.
  • 10 / 2 / 0
3mmc znajdę szybko, czy najlepiej kupić w jakimś rc z dostawa do siedziby swojej?
Oraz pytanie jeszcze jedno, jeśli mam revolut jak płacić bitcoin, skoro mogę go kupić, ale nie mogę nim płacić, jakieś opcje na rozwiązanie problemu, inne konto nie wchodzi w grę, obecnie. Pozdrówka mordeczki
  • 3177 / 888 / 5
Znajdziesz łatwo ale lepiej zamówić. Dostawa 1-2 dni i o wiele niższa cena.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 15 / 2 / 0
07 marca 2021Zawodnik4CmC pisze:
3mmc znajdę szybko, czy najlepiej kupić w jakimś rc z dostawa do siedziby swojej?
Oraz pytanie jeszcze jedno, jeśli mam revolut jak płacić bitcoin, skoro mogę go kupić, ale nie mogę nim płacić, jakieś opcje na rozwiązanie problemu, inne konto nie wchodzi w grę, obecnie. Pozdrówka mordeczki
Na revolucie nie jesteś w posiadaniu faktycznym bitcoina za którego płacisz, nie możesz tego przelac na inny portfel
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.