Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Pany ile rolek do 700-800 mg -15 mg starczy ?? Bo narazie wziołem 15 mg ,mam jeszcze klony 0,5 mg
  • 1211 / 615 / 0
@Hydrogen88 na moje by starczyło. Choć jak chcesz to możesz jeszcze piątkę dorzucić dla pewności, ewentualnie 0,25mg klona - tyle wystarczy.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
ok dzięki.
Lecę ok 1,5 roku i dawki 200- 300-400-800 zależy, i dzisiaj pierwszy raz, zimne dłonie i stopy, drgawki ,lęk ,zaburzenia równowagi delikatne, uczucie że zaraz zwymiotuje.
Po tych 15mg po jakiś 30-40 minutach wszystko przeszło.
Dzisiaj 1 raz benzo , ale zacznę dodawać bo się wystraszyłem porządnie.
  • 1211 / 615 / 0
@Hydrogen88 tylko żebyś się w krzyżówkę nie wpieprzył jedząc codziennie trama z benzo. Odstawienie samego tramca to pół biedy, ale jak dojdzie Ci jeszcze uzależnienie od bzd to już trochę gorzej. tramadol to ogólnie kiepski wybór na branie w ciągach z ww. powodu - bierzesz bez benzo to ryzykujesz padaką, a asekurując się bzd ryzykujesz wjebaniem się w dwa nałogi jednocześnie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
A jeszcze zapytam Pregabalina pomoże coś?? biorę 75mg z rana i 75 wieczorem.?
Jeżeli pytanie idiotyczne to z góry przepraszam ;)
  • 1211 / 615 / 0
@Hydrogen88 nie.
  • 1633 / 1031 / 7
@Hydrogen88 Ja ryzykuję praktycznie cały czas, bo za każdym razem mam objawy, które opisujesz.
Tzn. Problemów z równowaga, ani lęków nie mam (wręcz przeciwnie %-D), lecz zimne i drżące dłonie to u mnie normalka, chyba nie było razu, żeby się obyło bez tego. Bardzo bym chciała się zatrzymać na granicy 400mg, które wrzucam rano, ale zawsze to się kończy dorzucaniem po południu i fakt, wypadałoby trochę zacząć myśleć o tym, żeby mieć benzo pod ręką, ale unikam z wyżej wymienionych powodów.

Już raz z benzodiazepin wychodziłam wiele lat temu, drugi raz takich nerwic i nie przespanych nocy bym nie przeżyła.

Coś za coś.
  • 50 / / 0
Zimne i drżące też mam ,ale tam byłem pierwszy raz w takim stanie czułem że coś nie tak ja z rana też sobie obiecuje że 200-300 ,że ucinam i lipa :)
  • 1633 / 1031 / 7
@Hydrogen88 ta sama sytuacja. Wszystko przez to, że wstaję wcześnie, także zazwyczaj po pracy dorzucam drugi raz, i nagle z 400 się robi 800 👀

Plan jest taki, żeby przestać niebawem, bo faktycznie może się zrobić nieprzyjemnie pewnego dnia.
  • 50 / / 0
@CATCHaFALL ,od jakiegoś czasu zauważyłem ze wstaje rano ok 5 idę do roboty i jest ok do godz.15 potem jakieś osłabienie? bóle głowy, zmęczenie, depresja, wszystko mi do gardła podchodzi i ile bym nie dorzucił to ciężko aby objawy znikły , ma ktoś tak?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.