Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Dość duże szklane ampułki, pakowane w rządku w blisterkach, zeby wyjac ampułkę trzeba było wpierw zdjąć folię z tyłu blistra.
Mam nadzieję, że zaspokoiłem ciekawość, panie @WrakCzlowieka
19 czerwca 2020kochamtoinienawidze pisze: @mrfuter
Faktycznie, źle to ująłem trochę, ale nie chodziło mi o to, że dawka 120mg po będzie ok na start, tylko o to, że nie zadziała dokładnie tak, jak 30mg iv.
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Ja po polowce MST 200 juz mam git tj. 100 mg a mam tolerke.
Szczerze to czuje wejscie cwiartki. No ale nie porownujmy mst z continousa a ampulkowego. Wiec tymbardziej mnie to dziwi. Na 20 mg trzeba bylo dac 1-1.5 ml wody to bys wiedzial ocb a nie jakbys kota zapodowala. Z gory dzieki za mega protip od kogos o robieniu calej tabsy i dzieleniu, ale to nie u kazdego przejdzie. Jeden powie , ze przerobil to tyle jebnie . Drugi powie, ze czuje niedosyt, a latwiej roztwor gotowy juz dowalic niz zacisnac zeby i poczekac te kilka h do nastepnej zabawy z przerabianiem. Trzeba silnej woli, a wiadomo ze ona u wiekszej ilosci cpunow nie istnieje xd
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
2 miesiące żarłem w ciągu tramal, kodę i DHC, które odstawiłem schodząc z dawek i przechodząc na DHC, w międzyczasie 3 razy paliłem i wciągałem H, na koniec sprobówałem oksy IR i majki iv. Fajnie było, ale to uczucie dzisiaj wydaje mi się bardzo namacalnym świadectwem tego, że bardzo szybko wpierdolę się w silne opio jeśli natychmiast nie odbiję od brania, co też zamierzam zrobić. Myślę, że minimum do końca roku nie wezmę nawet Tramalu albo kody (tu akurat mnie odpycha szkodliwość sulfo lub konieczność robienia ekstrakcji z antidolu, no i cena), a może nawet zrobię sobie przerwę od forum.
Obkupiłem się w różne gatunki najlepszej mj, dwie sztuki zachwalanej na forum oraz marketach amfy oraz mam jeszcze życiowy (jak na moje możliwości) zapas MDMA oraz troszkę 2C-B, które właśnie kręci mnie w nosie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.