Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Po jakiej cenie lata teraz buprenorfina (Melonyn) i tramal? sztuki/paczka
  • 402 / 69 / 0
Tramal 200zł x 30 120 x50 200zł
  • 11 / 3 / 0
concerta 18 mg 30tabs?
lucy /cloud punk/
  • 5 / 1 / 0
14 czerwca 2020katsuko pisze:
Po jakiej cenie lata teraz buprenorfina (Melonyn) i tramal? sztuki/paczka
Nie wiem czy to pomoże, ale plaster buprenorfiny 40 mg w okolicach 50 - 70 zł.
  • 1 / / 0
Wie ktoś po ile tak średno chodzi hasz? :mniam:
  • 402 / 69 / 0
40-50zł
  • 0 / / 0
Witam, w jakiej cenie chodzą ampułki morfiny 10mg/ml ?
  • 402 / 69 / 0
U mnie po 40
  • 384 / 63 / 0
200 mg majki? Widziałem pare stron wstecz 50 zł, ale nwm, czy to legit, czy zaniżona cena
?
  • 6 / 1 / 0
Ile za fete w stolicy i jak szukać? ;p
Jak to stoi cenowo w przypadku 1g i np. 5g.

Z góry dzięki za pomoc!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.