Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Po jakiej cenie lata teraz buprenorfina (Melonyn) i tramal? sztuki/paczka
  • 402 / 69 / 0
Tramal 200zł x 30 120 x50 200zł
  • 11 / 3 / 0
concerta 18 mg 30tabs?
lucy /cloud punk/
  • 5 / 1 / 0
14 czerwca 2020katsuko pisze:
Po jakiej cenie lata teraz buprenorfina (Melonyn) i tramal? sztuki/paczka
Nie wiem czy to pomoże, ale plaster buprenorfiny 40 mg w okolicach 50 - 70 zł.
  • 1 / / 0
Wie ktoś po ile tak średno chodzi hasz? :mniam:
  • 402 / 69 / 0
40-50zł
  • 0 / / 0
Witam, w jakiej cenie chodzą ampułki morfiny 10mg/ml ?
  • 402 / 69 / 0
U mnie po 40
  • 384 / 63 / 0
200 mg majki? Widziałem pare stron wstecz 50 zł, ale nwm, czy to legit, czy zaniżona cena
?
  • 6 / 1 / 0
Ile za fete w stolicy i jak szukać? ;p
Jak to stoi cenowo w przypadku 1g i np. 5g.

Z góry dzięki za pomoc!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.