29 maja 2020kslwuria880 pisze: Jak lamotrygina w dawcę niewielkiej (100mg dziennie) działa z innymi sybstancjami jak MDMA, LSD, grzybki? Obniża działanie jak w przypadku antydepresantów? Czy jak wezme kwasa przy braniu lamotryginy cos się stanie lub nie będzie go czuc?
Czy ten lek może kolidować z jakimiś oldschoolowymi party-dragami?
Na bupropionie jem wszystko tylko w mniejszych dawkach i 0 lipy, a lek działa jak działał.
Jeszcze spytam co do tego ustabilizowania nastroju - „działam jak robot” to coś czego potrzebuje, ale czy to oznacza, ze wesołe stany (mocno wesołe) znikną czy się spłaszczą? Aktualnie cieszę się tylko z DUŻYCH rzeczy, małe i zwykle i tak mnie pierdolą
29 maja 2020kslwuria880 pisze: Jak lamotrygina w dawcę niewielkiej (100mg dziennie) działa z innymi sybstancjami jak MDMA, LSD, grzybki?
Generalnie lamotrygina w dawce 100mg bardzo mi pomogła ustabilizować nastrój, chociaż najgorsze stany depresyjne zawsze miewałem na przełomie jesieni i zimy, a biorę ją od marca, więc zobaczymy, czy nie będę musiał zwiększyć. Biorę też tianeptynę w dawce 25 mg na dobę.
Myślę, że teraz mogę mieć lekki stan hipomaniakalny (trochę euforia, smaka mam na imprezkę, nieco zwiększony popęd, ciągle bym wychodził z domu, mniejsze zapotrzebowanie na sen ) ale na razie nic głupiego nie wykręcam, poza planami na lysergamidy. Postaram się wrzucić info jak polecą testy.
Niby dawka duża i biorę od ponad roku, a mam wrażenie, że niezbyt mnie stabilizuje, obawiam się, że sama nie uchroni mnie przed depresją.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.