Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Tl;dr - zajebiście mi się ogląda Insatiable na Netflixie będąc zdekszoną.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Już kiedyś ci odpowiadałem na to, przeczytaj na spokojnie FAQ żebyś sobie krzywdy nie zrobił. I nie mixuj z opioidami, bo DXM podbija mocno.
Wejście rozciągnięte w czasie, na początku mocno fizyczne , nieprzyjemnie czuć czerwoną banie od ciśnienia w opozycji do serotoninowo dysocjacyjnej jazdy.
Potem to się nasila , coraz większy nieogar, jakieś oevy to znak żeby szukać bezpiecxnej przystani bo za chwilę mocno jebnie . xd
A jak jebnie to jebnie . czasami nie spodziewanie szybko.
Wolę po zarzuceniu od razu wczuć się leżąc.
Zarzucając dużą dawkę przez duże spectrum działania przechodzisz, poznajesz substancje na wielu poziomach , plateu. Czujesz jak wchodzisz na coraz wyzsze poziomy.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
03 lipca 2007Great depression pisze: Tak chodze tu i przeglądam, czytam i naszło mnie pytanie do Was, jak to Wy macie z deksowym wejściem.
Czy macie tak, że jest normalnie i nagle JEB w czerep !
Czy też wchodzi łagodnie i powoli w resztki kory mózgu (?)
Czy może to zależy od tego co jedliśmy, lub nawet od okoliczności ?
Od czegoś jeszcze ?
Że od organizmu to wiadomo.
Ja osobiście zawsze mam powolne wejścia stopniowe ok. 2h po zarzyciu, ale z tego co zauwazylem wielu ma odwrotnie.
Jak to z Wami ?
Pozdrawiam
Właśnie wchodzi normalnie i później od razu jest takie JEB!
Na pewno ma duży wpływ nastawienie psychiczne i trzymanie zdrowego, aktywnego trybu życia.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.